Heathrow werkt samen met Microsoft om AI-tool te testen om handel in wilde dieren op te sporen

2021-11-29 08:25:37 By : Mr. Lewis Feng

DE END-TO-END PASSAGIERERVARING EN ZAKELIJKE PRESTATIES HERDEFINIREN

Het eerste innovatienetwerk voor luchtvervoer

DE END-TO-END PASSAGIERERVARING EN ZAKELIJKE PRESTATIES HERDEFINIREN

Het eerste innovatienetwerk voor luchtvervoer

Heathrow heeft samengewerkt met Microsoft om 's werelds eerste kunstmatige-intelligentiesysteem (AI) te testen om de illegale handel in wilde dieren en planten te bestrijden.

Het initiatief, genaamd 'Project SEEKER', detecteert dierenhandel in vracht en bagage die de luchthaven passeert door tot 250.000 tassen per dag te scannen. De eerste tests van het algoritme die plaatsvonden op Heathrow hebben een succespercentage van meer dan 70% laten zien bij het identificeren van verhandelde dieren, waaronder ivoor.

Het idee van het project is dat door het identificeren van meer verhandelde items en eerder, autoriteiten meer tijd, reikwijdte en informatie hebben om criminele mensenhandelaars te achtervolgen en de illegale handel in wilde dieren en planten met een waarde van $23 miljard te bestrijden.

Naast Microsoft is Project SEEKER ontwikkeld in samenwerking met UK Border Force en Smiths Detection en wordt het ondersteund door de Royal Foundation. Microsoft-ontwikkelaars hebben Project SEEKER geleerd om dieren of producten te identificeren, en proeven op Heathrow hebben aangetoond dat het algoritme in slechts twee maanden op elke soort kan worden getraind.

Als onderdeel van Project SEEKER werd een uitgebreide bibliotheek met röntgenfoto's genomen van Smiths Detection's CTX 9800-bagagescanners op Heathrow gebruikt om het Microsoft AI for Good-model te trainen. De machines kunnen tot 250.000 zakken per dag screenen, waardoor een veelheid aan gegevens voor inspectie wordt gegenereerd.

De technologie waarschuwt automatisch veiligheids- en grenswachters wanneer het een illegaal item in het wild in een vracht- of bagagescanner detecteert, en in beslag genomen voorwerpen kunnen vervolgens worden gebruikt als bewijsmateriaal in strafrechtelijke procedures tegen smokkelaars.

Jonathan Coen, Director of Security op Heathrow Airport, zei: "Project SEEKER en onze samenwerking met Microsoft en Smiths Detection zullen ons een stap voor blijven op mensensmokkelaars, door nieuwe technologie te onderzoeken die ons zal helpen 's werelds meest waardevolle dieren in het wild te beschermen. We moeten nu zien dat meer transportknooppunten dit innovatieve systeem inzetten, als we op wereldschaal zinvolle actie willen ondernemen tegen deze illegale industrie.”

Daniel Haines, AI-specialist en Project SEEKER Lead bij Microsoft, zei: "Illegale handel in wilde dieren heeft een verwoestend effect op de achteruitgang van soorten en de natuurlijke omgeving van de aarde. Het is een complexe illegale handel, maar met de juiste AI-interventie die op de juiste plaatsen wordt ingezet, hebben we een reële mogelijkheid om deze te ontmantelen. Project SEEKER toont het potentieel van data en AI om handhavingsteams in staat te stellen de handel in wilde dieren als nooit tevoren aan te pakken.

“Verbeterde opsporingspercentages voor illegale handel in wilde dieren en planten op hotspots voor transit zijn nog maar het begin. De gegevens die door de autoriteiten worden verzameld, zullen hen in staat stellen een duidelijk beeld te creëren van waar smokkel begint, de routes en bestemmingen ervan, wat leidt tot een effectievere en meer collaboratieve aanpak om deze criminele netwerken uit te roeien.”

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik een reactie plaats.

Voer een antwoord in cijfers in:9 − 8 =

Met het nieuwe platform kunnen klanten van Singapore Airlines hun COVID-19-tests vóór vertrek boeken en hun resultaten online verkrijgen.

ARIA Resort & Casino, Las Vegas

Waar 's werelds meest vooruitstrevende reisbegeleiders de end-to-end passagierservaring van morgen bepalen

De luchtvaartsector in staat stellen te profiteren van gezamenlijke digitale detailhandelmogelijkheden bij elke stap van de reis

Een bijeenkomst van digitale en innovatieleiders in het luchtvervoer, creatieve ontwerpers en vooruitstrevende geesten die elkaar zullen inspireren en samen reizen opnieuw zullen uitvinden.

Leveranciers verbinden met leidinggevenden van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens om de end-to-end passagiersreis van morgen door Azië-Pacific te transformeren

Ontvang nieuws en updates over toekomstige reiservaringen in uw inbox

Onafhankelijk, toekomstgericht, passagiersgericht

Copyright © 2021 Future Travel Experience