De computerwinkel om de hoek - kijkt anders

2022-07-02 05:52:49 By : Mr. Robin Zhan

BEETSTERZWAAG Sa! trekt er deze zomer opuit. Met onze tipi-tent duiken wij op bij diverse evenementen in ons verspreidingsgebied.

Gebruikt u rode gistrijst voor de cholesterol? Dan heeft u vast gemerkt dat het niet goed meer leverbaar is. Per 22 juni mag in de vrije markt het gehalte monacoline-k wettelijk..

WIJNJEWOUDE Op het terrein aan de Merkebuorren barst zaterdag 2 juli (12.00 uur) Hynstedei Wynjewâld los met 24 rubrieken.

BEETSTERZWAAG De organisatie van het Kunstweekend (2 en 3 juli) in Beetsterzwaag koos dit jaar voor het thema ‘Laat je raken’. Ze zijn daarbij geïnspireerd door de afgelopen twee..

BEETSTERZWAAG Landschap, beweging en muziek vormen de rode draad in het werk van Johannes Bosgra uit Hurdegaryp. “Sjoch ik it lânskip, dan hear ik muzyk en omgekeard.

BEETSTERZWAAG Het is voor Majke Lüthi een bijzondere plek. In het park achter het Opsterlandse gemeentehuis bracht ze als kind veel tijd door. “Het was een groot speelparadijs.

BEETSTERZWAAG Het boek ‘Veldwerk’ van Christiaan Kuitwaard en Jan Kleefstra verscheen al in 2020. Maar met de huidige landelijke discussie over de stikstofplannen van het kabinet..

BEETSTERZWAAG “Eigenlijk recycle ik veel materiaal”, vertelt goudsmid Pepi Hoitinga. “Er liggen bij mensen zoveel sieraden in de kast die niet gebruikt worden.

src="//form.grofrom.com/livechat.js">