Zelcore onthult 's werelds eerste gateway voor Web3 - Newsbit

2022-09-11 05:14:07 By : Ms. Cindy Kong

Home Persbericht Zelcore onthult ’s werelds eerste gateway voor Web3

Newsbit 01-09-2022 16:43 leestijd 3 - 6 min

Het platform vereenvoudigt de gedecentraliseerde financiële ervaring van de consument en stelt gebruikers in staat om digitale activa te vinden, te beheren, te verhandelen en echt te bezitten

Portland, OR — Zelcore heeft op 17 augustus een nieuwe mijlpaal bereikt: ’s werelds eerste gateway voor Web3 werd gelanceerd die consumenten de gemakkelijkste manier biedt om hun digitale activa en informatie te vinden, te beheren, te verhandelen en echt te bezitten. Zelcore opent de wereld van Web3 decentralized finance (DeFi) op een consumentvriendelijke manier en geeft gebruikers de mogelijkheid om hun rendement te maximaliseren. De Zelcore-app is onmiddellijk beschikbaar om te downloaden op alle grote desktopplatforms, met mobiele beschikbaarheid die kort daarna volgt.

“Zelcore heeft de complexiteit van Web3 vandaag vereenvoudigd voor een betere gebruikerservaring morgen”, zegt Timothy Tully, CEO van Zelcore. “In tegenstelling tot gecentraliseerde beurzen, banken en makelaars, geeft Zelcore gebruikers volledige controle over hun activa, over alle belangrijke beurzen en protocollen. We hebben de allereerste consumentengateway voor Web3 ontworpen die gebruikers een true DeFi-ervaring biedt. Ons multi-asset, multi-wallet platform ondersteunt echte self-custody en consolideert liquiditeit, controle en toegang vanaf één locatie. Geen enkel ander platform op de markt biedt dit niveau van empowerment van gebruikers en maximaliseert tegelijkertijd de financiële opbrengst.”

In de huidige Web2-wereld hebben consumenten online toegang tot meerdere accounts bij traditionele financiële instellingen. Dit omvat het controleren van rekeningen en hypotheken bij banken, pensioenrekeningen bij makelaars en betaalrekeningen bij aanbieders zoals PayPal en Venmo. Al deze instellingen bezitten de activa van een consument en geven hen een schuldbekentenis in ruil voor controle en beperkte toegang.

Web3 en DeFi veranderen dit paradigma door consumenten zelfbewaring te geven, of volledig eigendom van hun digitale activa, waaronder cryptocurrency, NFT’s en tokenized assets. Gecentraliseerde cryptodiensten zoals Coinbase en Celsius zijn echter geen echte Web3-oplossingen omdat ze de bewaring behouden over de digitale activa van consumenten, die onbeschermd zijn in het geval van faillissement. Bovendien ondersteunen de meeste wallets slechts één cryptocurrency-protocol. In dit geval moeten consumenten meerdere wallets voor meerdere activa maken en onderhouden, net als het web2-gebaseerde, traditionele financieringsmodel, dat gebruikers beperkt tot een entiteit-controlled domein.

Als een echte gateway voor volledige Web3-adoptie levert Zelcore de beste gecentraliseerde exchange-gebruikerservaring vanaf één gedecentraliseerd platform. De vereenvoudigde, consistente interface biedt toegang tot alle belangrijke blockchain-hulpprogramma’sen -mogelijkheden, terwijl gebruikers volledig eigenaarschap, beheer en beveiliging van digitale activa worden geboden. Dit wordt mogelijk gemaakt door individuele controle van privésleutels op het apparaat van een consument. Zelcore is een “wallet of wallets” en stelt consumenten in staat om hun cryptoportfolio gemakkelijk te beheren en delen van activa toe te wijzen aan afzonderlijke wallets binnen één gebruikersaccount.

Zelcore ondersteunt meer dan 60 blockchain-protocollen, meer dan 450 coins en tokens met de mogelijkheid om meer dan 50.000 tokens te importeren, het meeste van elke multi-asset wallet.  Het heeft meer dan 1.000 trading pairs geïndexeerd om consumenten in staat te stellen de best mogelijke prijsuitvoering te krijgen.

De Zelcore gateway biedt eenvoud en naadloze bruikbaarheid. Web3-consumenten kunnen eenvoudig crypto kopen en opslaan, activa verhandelen en ruilen via een belangrijk protocol en een DeFi-applicatie uitwisselen of gebruiken. De Zelcore non-custodial wallet is gebouwd voor interoperabiliteit en beveiliging, waardoor consumenten gebruik kunnen maken van de volgende features:

Zelcore’s Web3-gateway is toekomstbestendiger dan crypto en speciaal gebouwd om activa in muziek, kunst, gezondheidszorg en onroerend goed op te slaan, allemaal vanaf één locatie voor eenvoudige, veilige en krachtige toegang op elk gewenst moment. Ga voor meer informatieover Zelcore naar: https://zelcore.io/

Zelcore is ’s werelds eerste consumentengateway voor Web3. Zelcore is de eenvoudigste manier om door alle belangrijke uitwisselingen en blockchain-protocollen te navigeren en stelt mensen in staat om snel hun digitale activa en informatie te vinden, te beheren, te verhandelen en echt te bezitten. Opgericht en geleid door een team met diepgaande ervaring op het gebied van crypto, blockchain, betalingen en financiële diensten, is Zelcore gevestigd in Portland Lake Oswego, OR.

Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.