Ring lanceert buitencamera's met 3D-bewegingsdetectie en een noodknop - Hardware Info

2022-10-02 09:31:10 By : Ms. Annie Jiang

Ring heeft een paar nieuwe producten aan zijn assortiment toegevoegd: de Spotlight Cam Pro- en Spotlight Cam Plus-buitencamera’s, en een accessoire: de Ring Noodknop.

De Spotlight Cam Plus en Pro.

De nieuwe Spotlight Cams brengen Rings 3d-bewegingsdetectie naar de buitencamera’s. Met de ingebouwde radar kunnen de camera’s diepte meten, waardoor je niet alleen minder loze meldingen zou moeten krijgen, maar ook beweging in de tuin vanuit een soort vogelperspectief in kaart kan brengen.

De Spotlight Cam Plus-versie kan in full-hd opnemen, heeft twee led-schijnwerpers, nachtzicht, een sirene en tweerichtingsspraak. De Pro-versie voegt daar nog hdr, betere geluidskwaliteit en dual-band wifi aan toe.

De Ring-noodknop, naast een plant.

Verder heeft Ring een noodknop geïntroduceerd voor zijn Ring Alarm-beveiligingssysteem. Je kunt hem opgehangen of ergens neerleggen, en na drie seconden indrukken gaat het alarm af. De knop kan ingesteld worden als specifiek soort noodgeval, medisch of brand bijvoorbeeld. Met de bijgeleverde stickers kun je onderscheid maken tussen de soorten.

De Spotlight Cams zijn vanaf de 26e beschikbaar als ‘Battery’-, ‘Plug-in’- en ‘Solar’-uitvoering. De Plus-versie gaat €199,99 kosten (€229,99 voor de Solar) en de Pro is €30 duurder: €229,99 (€249,99 voor de Solar). De noodknop wordt op 2 november gelanceerd, voor €34,99.