Nieuwe product manager controle en inspectie voor Mundi Technology

2022-05-29 07:51:53 By : Ms. Alice Ji

Dennis Geersen maakt de overstap naar Mundi Technology. Hij stapt na 12 jaar over van een Duitse fabrikant en zet zijn expertise nu in als product manager controle en inspectie voor de BeNeLux bij Mundi Technology. 

Volledige productveiligheid met controle en inspectie Recentelijk heeft Mundi Technology het volledige assortiment controle en inspectiesystemen van FT System toegevoegd. Voorzien van slimme sensoren, laser spectroscopy en hoge resolutie vision om minuscule afwijkingen te detecteren en foutieve producten direct uit te werpen. Dat betekent dat voor elke fase in het productieproces nu ook apparatuur voor controle en inspectie beschikbaar is. Daar is duidelijk behoefte aan bij productiebedrijven, want die streven naar 100% productveiligheid en naamsbescherming, aangezien iedereen weet wat de negatieve consequenties zijn bij terugroepacties. Om die risico’s te minimaliseren is specialistische kennis nodig.

Controle en inspectie voor alle sectoren "Vooral bij productiebedrijven in bier, frisdrank en voeding kwam ik Mundi vaak tegen. Zij hielpen daar dan met lasercoderen en ik met controle en inspectie. Geweldig dat wij die twee specialismen nu combineren vanuit één bedrijf bij Mundi Technology. Het assortiment controle en inspectiesystemen bestaat uit bekende merken die zich internationaal al ruimschoots hebben bewezen. Allereerst controlewegers, metaaldetectoren en X-ray’s van Wipotec-OCS en daarnaast het volledige productgamma van FT System. Denk hierbij aan vulniveau inspectie, lekdetectie, sealnaadinspectie, doppencontrole, label/code inspectie, 360 graden inspectie, empty bottle inspectie en nog veel meer! Dankzij dit complete productgamma is de juiste oplossing beschikbaar voor elke industrie en productielijn", aldus Dennis.

Klantgerichtheid en hoge servicegraad "Met betrouwbare machines alleen ben je er niet. Dat zie ik heel duidelijk in de organisatie van Mundi terug. Iedereen wil vanuit zijn expertise de beste oplossing bieden. Dat geeft ontzettend veel energie en klanten ervaren die meerwaarde."

Voor meer informatie: Mundi Technology +31 (0) 297 230 840 info@mundi-technology.nl  www.mundi-technology.nl   

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | AGF.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.