Klassiek: pistool verborgen in boek onderschept op luchthaven | in het buitenland | Telegraaf.nl

2021-12-14 18:00:40 By : Mr. Andy ou

De eigenaresse zei niets te weten van de inhoud van haar boek.

MNCHEN - Vroeger was het een ideale smokkelmethode, tegenwoordig springt een in een boek verstopt pistool meteen in het oog tijdens een routinecontrole met röntgenapparatuur. De veiligheidsfunctionarissen op de luchthaven van München waren dinsdag dan ook verrast toen ze in de handtas van de 59-jarige vrouw een oud wapen in een ridderroman aantroffen. De pagina's zijn op maat gesneden.

De eigenaresse zei niets te weten van de inhoud van haar boek.

De eigenaresse zei niets te weten van de inhoud van haar boek. Ze kocht het onlangs online voor de feestdagen en had het nog niet geopend. Volgens de Duitse media vindt de politie haar verklaring geloofwaardig. De vrouw mocht verder reizen met achterlating van haar leesvoer, maar moet desondanks rekening houden met een aanklacht wegens overtreding van de vuurwapenwet. Of het antieke pistool kan worden afgevuurd, moet nog worden onderzocht.

Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.

Ongeldig e-mailadres. Gelieve opnieuw in te vullen.

2022 staat voor de deur en dus vraagt ​​Jeroen Holtrop paragnost Liesbeth van Dijk naar haar voorspellingen voor het nieuwe jaar.

De 27-jarige Emma is moeder van drie kinderen en werkt naast haar kantoorbaan als high class escortdame. Emma is een van de vier vrouwelijke sekswerkers die te volgen zijn in de nieuwe Pown-documentaireserie 'Sex Angels'. In Spraakmaakd vertelt ze haar verhaal aan Wilson Boldewijn, in de hoop dat het ...

Talloze bekende Nederlanders postten afgelopen zondag hoe ze de overwinning van Max Verstappen in de Formule 1 vierden. Johan Derksen heeft niets goeds te zeggen over de filmpjes op sociale media.

Ophef rond zanger Hind. Vorige week maakte ze bekend dat ze ons volkslied mocht zingen als Max Verstappen wereldkampioen zou worden in de Formule 1. Maar toen zondagmiddag aan het Wilhelmus werd gestart, was ze nergens te bekennen. Wilson Boldewijn spreekt met Hind uit Dubai over alle ophef en zij...

Arnon Grunberg won al veel prijzen, maar noemt de PC Hooftprijs 2022 die hem nu voor zijn proza ​​is toegekend zonder aarzelen 'het mooiste wat je als auteur kunt winnen qua eer en inzet'.

De nieuwe roman van Anna Enquist, Sloop, begint met een onheilspellend beeld dat verdriet oproept bij de hoofdpersoon. Een groot reliëf van een meisje dat touwtjespringt, gebeeldhouwd op een vijfentwintig meter hoge muur, wordt brutaal afgebroken.

Het is een woord dat zelden wordt gebruikt en dat zeker niet past in deze moderne tijd. Ik vind het niet erg om daar verandering in te brengen, want juist nu overspoelt arrogantie onze samenleving. Ik heb het over 'nederigheid', een kwaliteit die voor velen niet zou misstaan.

Anne Rice is zaterdagavond overleden aan complicaties van een beroerte. De Amerikaanse mystery-horrorschrijver, bekend van onder meer Interview with the Vampire, werd 80 jaar. Haar zoon Christopher deelt het trieste nieuws via haar sociale mediakanalen.

De bedreigde bestsellerauteur Lale Gül haalt op Twitter uit naar GL-parlementslid Kauthar Bouchallicht. De winnaar van de NS-publieksprijs en auteur van het boek 'Ik ga Leven' is door Elsevier Weekblad uitgeroepen tot Nederlander van het Jaar. Kamerlid Bouchallikht heeft op haar eigen Instagram een ​​...

Volgens Jan Pronk geven de straatinterviews met Turkse meisjes en jongens in het programma OP1 over de situatie rond schrijver Lale Gül ondubbelzinnig aan hoe de integratie van deze jongeren is.

6-pack Sloggi Heren Start Hipster

6-pack Sloggi Heren Start Hipster