KTM trekt op met Cardo voor eigen versie Packtalk - Motor.NL

2022-06-25 06:16:07 By : Ms. Bobby Qian

KTM heeft de handen ineengeslagen met Cardo voor de lancering van een nieuwe ‘oranje’ Packtalk Edge- communicatiesysteem van de Oostenrijkse fabrikant, die vanaf juli verkrijgbaar zal zijn.

Eind maart zei Alon Lumbroso, CEO van Cardo Systems: ‘De Packtalk Edge is het beste communicatietoestel dat we ooit hebben ontwikkeld.’ KTM’s samenwerking met Cardo voor de ‘oranje’ editie van de Packtalk Edge is voor het grootste deel een esthetische aanpassing van de standaard Packtalk Edge, waardoor het apparaat beter past bij een KTM-motorfiets of KTM-branded rij-uitrusting en veiligheidsuitrusting.

Veiling: spullen uit de Dakar Rally met o.a. 2006 KTM-winnaar 

De Packtalk Edge kan tot 15 motorfietsen met elkaar verbinden over een afstand van acht kilometer, met een maximum van 1,6 kilometer tussen de ene motorfiets en de andere. Hij beschikt ook over spraakbediening, een batterij die 13 uur meegaat en een oplaadtijd van één tot twee uur. Bovendien is de KTM-versie volledig compatibel met KTMConnect en andere apps.

De KTM-editie van de Packtalk Edge is vanaf juli verkrijgbaar bij de KTM- en Cardo-verkooppunten, evenals op de website van Cardo. Meer informatie over Cardo’s KTM Packtalk Edge vind je hier.